Teknisk sälj- & kundsupport

Har du erfarenhet av mekanisk tillverkning och vill fortsätta din karriär i en produktions,- och kundnära roll framöver? Då kan rollen som Teknisk sälj- & kundsupport hos TeknoDetaljer vara något för dig!

Om rollen

Som Teknisk sälj- & kundsupport inom vår legotillverkning hanterar du order, logistik och teknisk support. Tillsammans med kund och vår produktionspersonal agerar du bollplank samt tekniskt stöd gällande kundernas specifika behov. Våra kunder ställer höga krav på våra produkter och du har kontinuerlig dialog med dem; från första samtal till leverans av slutprodukt. Du planerar och säkerställer rätt materialinköp vid rätt tidpunkt och du arbetar fortlöpande i vårt affärssystem Monitor. Du arbetar i ett team och till din hjälp har du kompetenta medarbetare, som t.ex. administrativt stöd, inköp och våra operatörer.

 

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig legotillverkning av våra produkter i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för Legotillverkning.  

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från ett tillverkande företag, med fördel erfarenhet från mekanisk verkstad. Du har kanske tidigare arbetat som operatör eller med konstruktion i en kundnära roll. Du trivs i en roll där du får arbeta nära såväl produktion som kund. Eftersom vi även arbetar med kunder på engelska ser vi att du, förutom svenska även behärskar engelska i såväl tal som skrift. Du har god datavana och vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.

 

För att du skall trivas är du noggrann och du besitter en god administrativ förmåga med ett extra öga för ordning och reda. Du är van vid att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och med ditt driv säkerställer du att du kommer i mål på utsatt tid. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Ansök via länk: https://pnty-apply.ponty-system.se/boxhill?id=653 

 

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!