Projektledare

Vill du arbeta som projektledare i ett världsunikt företag med globala kunder? En roll med stora möjligheter att påverka, skapa och förbättra! Som projektledare hos TeknoDetaljer får du ett stort ansvar med roliga, utmanande och varierande arbetsuppgifter! Har du erfarenhet av teknisk projektledning och haft en ledande roll inom tillverkningsindustrin? Då vill vi gärna höra av dig!

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation och kärnkraft. Vår styrka är att ha nästan allt under samma tak, som t.ex. svarvning, fräsning, svetsning och montering.

 

Om rollen

Som projektledare är du bl.a. ansvarig för kundorderprojekt. Du koordinerar projekten i nära samarbete med produktion, försäljning och konstruktion. Vi är globala med kunder i t.ex. Schweiz, Tyskland, USA, Kanada och Mexiko och för dem hanterar du orderadministration och sammanställer den tekniska dokumentationen av projektet inför leverans. Vidare ansvarar du för koordinering av eftermarknadsaktiviteter som t.ex. service och installationssupport.

I din vardag leder du även våra interna förbättringsprojekt. Projektens inriktning, längd och komplexitet varierar men kan t.ex. innebära framtagande av nya produktionslayouter, arbetssätt eller processförbättringar. Arbetet sker i nära dialog med våra konstruktörer och vår produktionspersonal och kan även innebära kontakter med våra underleverantörer.

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion av våra maskiner i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen rapporterar du till TeknoDetaljers VD. Du ingår i ledningsgruppen och medverkar i företagets strategiarbete.  

 

Vem är du?

Du har för oss en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom t.ex. el, maskin, mekanik eller motsvarande samt flera års arbetslivserfarenhet från en ledande roll inom tillverkningsindustrin. Vidare har du arbetslivserfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Du talar samt skriver svenska och engelska flytande.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning – helst från en projektorienterad affär. Erfarenhet från inköp av tekniska komponenter samt kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin finner vi vara till din fördel.

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du har en god kommunikationsförmåga och är tydlig och strukturerad i tal och skrift. Du har förmågan att hålla koll på detaljerna, stora som små,  som kan vara avgörande för projektets resultat. Vidare vill vi att du besitter förmågan att kunna inspirera och visa vägen framåt för de andra deltagarna i projektet.

 

Vi erbjuder dig
Hos TeknoDetaljer får du inte bara möjligheten att utveckla en affär inom ett segment med mycket stor potential, du blir även en del av ett världsunikt företag. Vi är den främsta leverantören av automatiserade/in-line fjädertillverkningslösningar för olika applikationer främst inom hälso- och sjukvårdsindustrin.

Vi erbjuder flexibla arbetstider med bra förmåner och ett sunt arbetsklimat. Hos oss erbjuds du en stor variation på uppdrag, såväl gällande inriktning som nivå. Vi värnar om våra medarbetare då ni är nyckeln till vår framgång!

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se Ansök här: https://pnty-apply.ponty-system.se/boxhill?id=774

 

Varmt välkommen med din ansökan!