Mekanisk konstruktör

Vill du arbeta i en utvecklande roll för framtidens medicinteknik? Vill du dessutom vara en viktig del i hela processen, från ritning till färdig produkt? I så fall kan rollen som mekanisk konstruktör hos TeknoDetaljer vara något för dig!

Om TeknoDetaljer

TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation, kärnkraft och försvar.

Om rollen

Som mekanisk konstruktör utgör du en mycket viktig del i hela vår process, från ritning till färdig produkt. Din primära roll innebär att ansvara för konstruktionen av våra automationsutrustningar, ett arbete som främst sker i 3D CAD-programmet Inventor. Varje projekt vi tar oss an är unikt och skräddarsytt för våra kunder där vi utgår från en standardiserad produkt. Rollen innebär ett nära samarbete med bland andra företagets elkonstruktör, produktionsledare och försäljningsansvarige i syfte att nå rätt leverans vid rätt tidpunkt till våra kunder med högt ställda krav.

Du kommer att arbeta med design och beredning av redan befintlig automationsutrustning i syfte att optimera dem, men även med ny utrustning, från uppstart till godkänd maskin. Vi är ett litet företag om ca. 35 anställda och därför kan dina arbetsuppgifter komma att variera. Vi letar efter någon som även vill och kan arbeta med driftsättning, felsökning av system samt teknisk beredning av produkter i vårt affärssystem.

Att arbeta hos TeknoDetaljer innebär att du nu ges chansen att på plats följa ditt projekt genom hela kedjan eftersom samtlig produktion av våra maskiner sker i lokalerna i Veddesta, Järfälla. På sikt ser vi att du som konstruktör även kommer att arbeta med projektledning. Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer där du kommer att rapportera till företagets Affärsområdeschef för Fjäderlindare (Automationsutrustning).

Din bakgrund

För att framgångsrikt axla rollen hos oss söker vi nu dig som har gedigen erfarenhet av mekanisk konstruktion och som vill fortsätta din karriär i en produktionsmiljö. Vi vill att du besitter mycket god kunskap och erfarenhet inom 3D CAD-programmet Inventor. Du är van vid att arbeta i ERP-system (med fördel Monitor) och du har mycket god Office-vana. Det är meriterande om du har erfarenhet av pneumatikdesign som hos oss sker i FESTO Fluid Draw. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet inom Medtech, finmekanik och rörelsemekanik. Vi tror att du har en utbildning med, för rollen, relevant inriktning alternativt att motsvarande kompetens har införskaffats på annat sätt.

Som person ser vi att du är noggrann och att du utför ditt arbete metodiskt. Vidare vill vi att du som person aldrig upplever dig vara fullärd och vi ser att du konstant vill hålla dig uppdaterad med det senaste inom din specifika nisch. Vi vill att du talar och förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se