Elkonstruktör

Vill du arbeta i en utvecklande roll för framtidens medicinteknik? Är du dessutom van vid att skapa konstruktionslösningar med högt ställda krav på maskinsäkerhet? I så fall kan rollen som elkonstruktör hos TeknoDetaljer vara något för dig!

Om rollen

Som elkonstruktör är du en mycket viktig del i hela vår process, från ritning till färdig produkt. Ditt främsta ansvar är att designa och uppdatera el- och pneumatikschema för våra automationsutrustningar. Du arbetar dels med konstruktion av våra befintliga automationsprojekt men du har även en mycket viktig roll i vår produktutveckling. Varje projekt är anpassat för kund enligt specifika kundkrav. Du följer projektet på nära håll, från uppstart till godkänd maskin. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare, som t.ex. produktionsledare och programmerare och tillsammans säkerstälIer ni att våra maskiner når de höga krav som våra kunder ställer.

 

Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion utav våra maskiner i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för Fjäderlindare.

 

Din bakgrund

För att framgångsrikt axla rollen hos oss söker vi nu dig som har arbetat med elkonstruktion och maskinsäkerhet under ett par års tid. Du har erfarenhet från arbete i produktionsmiljö och du trivs som allra bäst när du får arbeta nära tekniken. Vi finner det starkt meriterande om du har erfarenhet av PLC-programmering. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

 

För att du skall trivas är du noggrann, prestigelös och du når uppsatta mål. Vi tror att du har en utbildning med relevant inriktning alternativt att motsvarande kompetens på annat sätt. Vi vill att du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

 

Ansök direkt via länk:

https://pnty-apply.ponty-system.se/boxhill?id=636

 

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!