Lediga tjänster

Vi på TeknoDetaljer söker ständigt nya medarbetare. Se gärna våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till info@teknodetaljer.se

 • 2018-08-22

  Ingenjör sökes till tillverkning av avancerade maskiner

  Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Gillar du att arbeta i projektform? Har du tekniskt intresse och vill vara med och påverka framtidens produkter inom medicinteknik? Då vill vi gärna höra från dig!

  Rollen och dina arbetsuppgifter

  Som ingenjör hos oss på Teknodetaljer kommer du att ha ansvaret för kvalitet och tid i projekten samt att du ansvarar för produkten från order till att den är klar för leverans. Det innebär mycket kontakt med kunder och kollegor samt en mängd varierande arbetsuppgifter, som exempelvis:

  Sätta dig in i el-tekniska specar och tekniska dokument

  Konstruktion, el och pneumatik

  Konfiguration

  PLC-programmering

  Beredning och administration

  Driftsättning och felsökning

  Arbetet kan även innebära någon resa per år till kunderna, som finns utanför Sverige och för rätt person finns även möjligheter att designa och utveckla nya program och produkter.

  Placering för tjänsten är i Veddesta i Järfälla.

  Vem är du?

  För att klara jobbet har du relevant högskoleutbildning, troligen från maskin och/eller automation. Du är van att arbeta i produktionsmiljö och att driva och leda projekt.  

  Du kan:

  El-konstruktion

  PLC Programmering, gärna Allen Bradley

  Administrera i affärssystem

  Svenska och engelska flytande, skriftligt och muntligt

  För att trivas på TeknoDetaljer är du en självgående person som driver och löser dina arbetsuppgifter på egen hand. Du är trygg och stabil och har lätt att få kontakt och samarbeta med andra, både internt och externt. Vidare är du noggrann och tycker du det är självklart att ta ansvar för att se till att allt är rätt och fungerar. 

  Ansökan

  I denna rekrytering samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" på Boxhills hemsida. På ett enkelt och snabbt sätt bifogar du ditt CV. Vi lovar - inga krångliga ansökningsformulär.

  Ansök via denna länk

  Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så kan du skicka ett e-mail till rekryteringskonsult Nina Juthage på nina.juthage@bhill.se.

  För att kunna efterleva lagar ang Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Om TeknoDetaljer

  TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning till i första hand den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom industri, medicinteknik, kommunikation, kärnkraft och försvar. Läs mer på www.teknodetaljer.se