Lediga tjänster

Vi på TeknoDetaljer söker ständigt nya medarbetare. Se gärna våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till info@teknodetaljer.se

 • 2023-09-19

  PLC-programmerare

  TeknoDetaljer är ett världsunikt företag! Vi är världsledande inom nischen ”in-line coiling” och vi har en ambition om att allt fler av de globala MedTech-bolagen skall använda vår unika produktionsteknik. Detta uppnår vi genom att ständigt driva produktutvecklingen framåt, där du tillsammans med ditt PLC-team har en central roll. Vi är stolta över det vi gör, vi värnar om våra medarbetare och vi växer! Som vår nästa PLC-programmerare får du möjligheten att förbättra och utveckla våra maskiner. Du erbjuds en roll med stort eget ansvar där dina insatser verkligen räknas, såväl för företaget, våra kunder som för människan. Har du erfarenhet av PLC-programmering i produktionsmiljö är det dig vi letar efter!

  KORT OM OSS

  TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation och kärnkraft. 

  OM ROLLEN

  Som PLC-programmerare hos oss säkerställer du att våra maskiner fungerar som de ska. Du ansvarar för PLC-programmeringen av våra maskiner från början till slut. Primärt innebär det arbete med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar samt uppdateringar och anpassningar av våra befintliga system. Du arbetar med idrifttagning inklusive support vid acceptanstest före leverans samt felsökning i levererad utrustning samt kommunikationslösningar kopplade till dessa.

  Vårt nuvarande PLC-team består av två nyckelpersoner; en PLC-programmerare och en elkonstruktör med expertis inom PLC-programmering. Teamet arbetar i Allen Bradley-miljö och är främst inriktade på att driva fram nyutveckling samt skräddarsy automationslösningar för vår innovativa plattform. Eftersom teamet är litet får du en betydande möjlighet att påverka och styra den framtida inriktningen för våra projekt. Ditt arbete utförs nära produktionen vilket gör att du direkt kan se resultatet av ditt arbete.

  Rollen innebär självständig programmering samt samarbete med kollegor för hantering av större projekt och redan levererad utrustning. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till våra kunder som använder maskinerna. Dina arbetsuppgifter innefattar en blandning av nyutveckling, implementering av nya funktioner, underhåll av befintlig kod och testkörning.

  Att arbeta hos TeknoDetaljer innebär en chans att på plats följa ditt projekt genom hela kedjan eftersom samtlig produktion sker i lokalerna i Veddesta, Järfälla. Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Du rapporterar till företagets Affärsområdeschef för Fjäderlindare (Automationsutrustning). Tjänsten kan innebära resor till utlandet för driftsättning och support.

  VEM ÄR DU?

  För att du skall trivas hos oss letar vi efter dig som motiveras av att lösa kundens problem. Du är flexibel i din natur och med din goda problemlösningsförmåga säkerställer du leverans med rätt kvalitet i rätt tid. I rollen ingår mycket kontakter med TeknoDetaljers intressenter, såväl medarbetare som kunder, främst internationella. Vi vill därför att du har en hög grad av servicekänsla samt att du kommunicerar väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

  Du har flera års arbetslivserfarenhet av PLC-programmering. Ditt arbete kan ha skett i Allen-Bradley/Rockwell miljö som vi arbetar i, men det är inget krav. Sedan tidigare är du van vid arbete i produktionsmiljö. Du bör ha förmågan att utifrån manualer och tekniska beskrivningar självständigt kunna hantera såväl programmering som testkörning av maskinen eftersom du ansvarar för implementeringen när hårdvara adderas med nya komponenter.

  ANSÖKAN OCH INTRESSE

  Låter det intressant? Då vill vi gärna veta mer om dig!

  I denna rekrytering samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

  Ansök via länk: https://pnty-apply.ponty-system.se/boxhill?id=791

  Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 • 2023-08-08

  Ekonomichef

  Du kommer att vara Ekonomichef för två bolag, TeknoDetaljer och Global Batterier som båda ägs av J2L Holding. J2L är ett familjeägt investeringsbolag som långsiktigt driver och utvecklar små till medelstora bolag.

  Om rollen

  I rollen som Ekonomichef kommer du att vara en viktig person i bolagens fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din gedigna kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang.

  Du förväntas ligga steget före avseende ekonomisk styrning av bolaget och har förmåga att prioritera i skarpa lägen. I ditt uppdrag ingår yttersta ansvaret att säkerställa redovisning och ekonomiprocesser, men även strategiskt framåtriktat arbete och affärsuppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.  I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

  • Säkerställa månads- och årsbokslut
  • Finansiell rapportering till ledning och styrelse
  • Ansvara för skattefrågor samt upprätta årsredovisning och årsbokslut
  • Upprätta budget och prognoser
  • Stötta ledning, verksamheten och styrelsen i olika ekonomiska frågor, analyser och beslutsunderlag
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner
  • Systemansvarig för ekonomiprocessen i Monitor och Pyramid

  Du kommer större delen av din tid vara på TeknoDetaljers kontor i Järfälla. Global Batterier har sitt kontor i Skogås.

   

  Profil

  Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll och har din grund i redovisning. Du har drivit budget- och prognosprocesser och trivs med att arbeta verksamhetsnära. Vidare har du erfarenhet av lagerredovisning samt en akademisk examen eller likvärdig utbildning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ett producerande bolag i en ledande befattning.

  För att trivas i rollen behöver du vara framåt, du tar för dig och drivs av att kunna förbättra och påverka. Du är engagerad och besitter förmågan att se helheter samtidigt som du är hands-on och noggrann med detaljer. Du har en god analytisk förmåga och är kommunikativ.

   

  Hur gör jag nu?

  I denna rekrytering samarbetar TeknoDetaljer och Global Batterier med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog elin.allskog@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Se länk:

  https://mpyafinance.se/lediga-ekonomijobb/ekonomichef-till-teknodetaljer-and-global-batterier-251157/

   

  Om TeknoDetaljer och Global Batterier

  TeknoDetaljer i Järfälla AB utvecklar, tillverkar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Teknodetaljer arbetar aktivt med miljöfrågor och hållbar utveckling och har bl. a. investerat i en 950 kvm stor soclcellsanläggning. Bolaget omsätter ca 70 MSEK och har ca 30 anställda.

  Global Batterier är en av Nordens ledande leverantörer av fordons- och industribatterier samt tillbehör. Tillsammans med leverantörer och partners erbjuder bolaget en stor produktbredd och kompetens. Global Batterier omsätter ca 130 MSEK och har ca 16 anställda.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!