Lediga tjänster

Vi på TeknoDetaljer söker ständigt nya medarbetare. Se gärna våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till info@teknodetaljer.se

 • 2021-09-16

  Elkonstruktör

  Vill du arbeta i en utvecklande roll för framtidens medicinteknik? Är du dessutom van vid att skapa konstruktionslösningar med högt ställda krav på maskinsäkerhet? I så fall kan rollen som elkonstruktör hos TeknoDetaljer vara något för dig!

  Om rollen

  Som elkonstruktör är du en mycket viktig del i hela vår process, från ritning till färdig produkt. Ditt främsta ansvar är att designa och uppdatera el- och pneumatikschema för våra automationsutrustningar. Du arbetar dels med konstruktion av våra befintliga automationsprojekt men du har även en mycket viktig roll i vår produktutveckling. Varje projekt är anpassat för kund enligt specifika kundkrav. Du följer projektet på nära håll, från uppstart till godkänd maskin. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare, som t.ex. produktionsledare och programmerare och tillsammans säkerstälIer ni att våra maskiner når de höga krav som våra kunder ställer.

   

  Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Med ca. 30 anställda sker samtlig produktion utav våra maskiner i lokalerna i Veddesta, Järfälla. I rollen kommer du att rapportera till Affärsområdeschef för Fjäderlindare.

   

  Din bakgrund

  För att framgångsrikt axla rollen hos oss söker vi nu dig som har arbetat med elkonstruktion och maskinsäkerhet under ett par års tid. Du har erfarenhet från arbete i produktionsmiljö och du trivs som allra bäst när du får arbeta nära tekniken. Vi finner det starkt meriterande om du har erfarenhet av PLC-programmering. Du besitter förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.

   

  För att du skall trivas är du noggrann, prestigelös och du når uppsatta mål. Vi tror att du har en utbildning med relevant inriktning alternativt att motsvarande kompetens på annat sätt. Vi vill att du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

   

  Ansökan

  I den här rekryteringen samarbetar TeknoDetaljer med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

   

  Ansök direkt via länk:

  https://pnty-apply.ponty-system.se/boxhill?id=636

   

  Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

   

 • 2021-08-31

  Vertygsmakare

  Har du goda kunskaper i ritningsläsning och tidigare erfarenhet av mekaniskt verkstadsarbete samt arbetslivserfarenhet inom skärande bearbetning? Då kanske du är vår nya kollega!

  Rollen innebär att man ansvarar för tillverkning av finmekaniska detaljer med hjälp av ett antal olika tillverkningsmetoder. Som verktygsmakare behöver du gedigen kunskap om material och bearbetningsmetoder. Rollen ställer höga krav på självständighet, noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och problemlösning vid tillverkning av komplexa precisionsdetaljer.

   

  Vem är du?

  Vi ser gärna att du har följande bakgrund:

   

  - Hög kompetens inom verktygsmakeri

  - Flerårig erfarenhet av manuell fräsning och svarvning

  - Erfarenhet av lödning och punktsvetsning av finmekaniska detaljer är meriterande

  - Erfarenhet av arbeten i 3-axlig fräs är meriterande

   

  TeknoDetaljer erbjuder kunderna allt från enstyckstillverkning till korta serier. Yrkesskicklighet, kvalitet och leveransprecision är våra viktigaste tillgångar.

   

  Ansökan

  Skicka din ansökan senast 2021-09-21 till faisal.taha@teknodetaljer.se

  För mer information kring tjänsten - ring eller maila Faisal Taha, affärsområdeschef,

  tel: 08- 795 27 34.

   

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag.

 • 2021-08-31

  Monteringstekniker

  Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av montering av mekanik? Då är du välkommen att höra av dig!

  Rollen och dina arbetsuppgifter

  Vi söker nu en monteringstekniker till vår automationsverksamhet. Som tekniker kommer du ha följande arbetsuppgifter:

   

  - Montage av mekanik, pneumatik, el och mekatronik

  - Kalibrering, inställning samt driftsättning av system för fjäderlindning

   

  Arbetet kan även innebära resor till utlandet för service och installation av maskiner.

   

  Vem är du?

  Du har relevant arbetslivserfarenhet som montör, av komplex montering framför allt inom finmekanik och rörelsemekanik.

   

  Du kan:

  - Läsa och följa el- och pneumatikscheman, konstruktions- och sammanställningsritningar

  - Svenska och engelska, skriftligt och muntligt

   

  För att trivas på TeknoDetaljer är du en flexibel och självgående person som tar egna initiativ för att söka information och hitta lösningar på uppkomna problem.

   

  Ansökan

  För mer information kontakta Ahmed Toweny, produktionsledare, tel: 08-795 27 43. Skicka din ansökan till ahmed@teknodetaljer.se

   

  Varmt välkommen med din ansökan!

   

  Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag.