Lediga tjänster

Vi på TeknoDetaljer söker ständigt nya medarbetare. Se gärna våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan till info@teknodetaljer.se

 • 2024-02-21

  PLC-programmerare

  TeknoDetaljer är ett världsunikt företag! Vi är världsledande inom nischen ”in-line coiling” och vi har en ambition om att allt fler av de globala MedTech-bolagen skall använda vår unika produktionsteknik. Detta uppnår vi genom att ständigt driva produktutvecklingen framåt, där du tillsammans med ditt PLC-team har en central roll. Vi är stolta över det vi gör, vi värnar om våra medarbetare och vi växer! Som vår nästa PLC-programmerare får du möjligheten att förbättra och utveckla våra maskiner. Du erbjuds en roll med stort eget ansvar där dina insatser verkligen räknas, såväl för företaget, våra kunder som för människan. Har du erfarenhet av PLC-programmering i produktionsmiljö är det dig vi letar efter!

  KORT OM OSS

  TeknoDetaljer utvecklar och marknadsför avancerad automationsutrustning främst till den medicintekniska industrin. Företagets andra verksamhetsområde är legotillverkning av precisionskomponenter med kunder inom t.ex. industri, kommunikation och kärnkraft. 

  OM ROLLEN

  Som PLC-programmerare hos oss säkerställer du att våra maskiner fungerar som de ska. Du ansvarar för PLC-programmeringen av våra maskiner från början till slut. Primärt innebär det arbete med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar samt uppdateringar och anpassningar av våra befintliga system. Du arbetar med idrifttagning inklusive support vid acceptanstest före leverans samt felsökning i levererad utrustning samt kommunikationslösningar kopplade till dessa.

  Vårt nuvarande PLC-team består av två nyckelpersoner; en PLC-programmerare och en elkonstruktör med expertis inom PLC-programmering. Teamet arbetar i Allen Bradley-miljö och är främst inriktade på att driva fram nyutveckling samt skräddarsy automationslösningar för vår innovativa plattform. Eftersom teamet är litet får du en betydande möjlighet att påverka och styra den framtida inriktningen för våra projekt. Ditt arbete utförs nära produktionen vilket gör att du direkt kan se resultatet av ditt arbete.

  Rollen innebär självständig programmering samt samarbete med kollegor för hantering av större projekt och redan levererad utrustning. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till våra kunder som använder maskinerna. Dina arbetsuppgifter innefattar en blandning av nyutveckling, implementering av nya funktioner, underhåll av befintlig kod och testkörning.

  Att arbeta hos TeknoDetaljer innebär en chans att på plats följa ditt projekt genom hela kedjan eftersom samtlig produktion sker i lokalerna i Veddesta, Järfälla. Rollen är en tillsvidareanställning hos TeknoDetaljer. Du rapporterar till företagets Affärsområdeschef för Fjäderlindare (Automationsutrustning). Tjänsten kan innebära resor till utlandet för driftsättning och support.

  VEM ÄR DU?

  För att du skall trivas hos oss letar vi efter dig som motiveras av att lösa kundens problem. Du är flexibel i din natur och med din goda problemlösningsförmåga säkerställer du leverans med rätt kvalitet i rätt tid. I rollen ingår mycket kontakter med TeknoDetaljers intressenter, såväl medarbetare som kunder, främst internationella. Vi vill därför att du har en hög grad av servicekänsla samt att du kommunicerar väl i både tal och skrift på engelska.

  Du har flera års arbetslivserfarenhet av PLC-programmering. Ditt arbete kan ha skett i Allen-Bradley/Rockwell miljö som vi arbetar i, men det är inget krav. Sedan tidigare är du van vid arbete i produktionsmiljö. Du bör ha förmågan att utifrån manualer och tekniska beskrivningar självständigt kunna hantera såväl programmering som testkörning av maskinen eftersom du ansvarar för implementeringen när hårdvara adderas med nya komponenter.

  ANSÖKAN OCH INTRESSE

  Låter det intressant? Då vill vi gärna veta mer om dig! Skriv till info@teknodetaljer.se

  Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!